آموزشی

دوئلی جذاب در موسیقی! مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک به چه صورت است؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

در دنیای امروز موسیقی جایگاه بسیار مهم و محبوبی در میان مردم و همینطور کاربران فضای مجازی پیدا کرده است. به همین علت صنعت موسیقی بسیار بیش از گذشته پیشرفت کرده و پلتفرم ها و سرویس های زیادی در جهت ارائه خدمات موسیقی روانه بازار شده اند.

پلتفرم های اسپاتیفای و اپل موزیک دو مورد از بهترین و محبوب ترین سرویس های استریم موسیقی در جهان هستند که به نام غول های بزرگ صنعت موسیقی شناخته می شوند.

در اسپاتیفای و اپل موزیک می توانید به میلیون ها آهنگ، موزیک ویدئو و پادکست های متنوع دسترسی پیدا کنید و همچنین با تهیه و دریافت اکانت پریمیوم می توانید از تمامی امکانات و قابلیت های پیشرفته این سرویس های بی نظیر بهره مند شوید.

شما هم اینک می توانید برای خرید اکانت اسپاتیفای و همچنین خرید اکانت اپل موزیک با بهترین قیمت به وب سایت ما مراجعه کنید.

در این مطلب قصد داریم دو مورد از قدرتمند ترین سرویس های استریم موسیقی یعنی اسپاتیفای و اپل موزیک را بررسی کرده و ویژگی های آن ها را با یکدیگر مقایسه کنیم.

پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک

در ادامه به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک در زمینه های مختلف می پردازیم و مهم ترین فاکتور های لازم در حوزه موسیقی را در این دو پلتفرم بررسی می کنیم.

سپس در هر بخش یکی از این سرویس ها را به عنوان برنده اعلام می کنیم تا در نهایت با توجه به موارد گفته شده به نتیجه مطلوبی رسیده و بتوانید پلتفرم مناسب خود را انتخاب کنید.

پس به هیچ وجه این بحث جذاب در خصوص دو غول بزرگ صنعت موسیقی یعنی اسپاتیفای و اپل موزیک را از دست ندهید.

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک​

1- آرشیو موسیقی

اولین موردی که در بحث مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک به بررسی آن می پردازیم آرشیو موسیقی این دو پلتفرم است.

اگرچه که پلتفرم اسپاتیفای فعالیت خود را بسیار قبل تر از اپل موزیک آغاز کرده است اما باید بگوییم که در حال حاضر اپل موزیک آرشیو موسیقی گسترده تر و قوی تری نسبت به اسپاتیفای دارد؛ چرا که حریف آرشیو حجیم موسیقی ها در پلتفرم آیتونز نمی شود.

در حال حاضر پلتفرم اسپاتیفای دارای بیش از 82 میلیون آهنگ و 5 میلیون پادکست در آرشیو موسیقی خود می باشد. همچنین بر طبق گفته کمپانی اسپاتیفای روزانه 20 هزار موسیقی جدید به کتابخانه اسپاتیفای اضافه می شود.

از سوی دیگر پلتفرم اپل موزیک با وجود بیش از 90 میلیون آهنگ آرشیو گسترده تری نسبت به اسپاتیفای دارد اما متاسفانه از تعداد آهنگ هایی که به طور روزانه به این پلتفرم اضافه می شوند آمار دقیقی در دسترس نیست.

همچنین کمپانی اپل برخلاف اسپاتیفای، سرویس جداگانه ای را برای پادکست های خود در نظر گرفته است که امروزه با نام اپل پادکست شناخته شده و یکی از بهترین اپلیکیشن های پادکست به شمار می رود.

همچنین قرارداد های انحصاری کمپانی اپل با برخی از هنرمندان، باعث شده تا برخی از آهنگ ‌ها فقط در پلتفرم اپل موزیک قابل ‌دسترسی باشند.

اپل موزیک علاوه بر بهره‌ مندی از آرشیو کامل آلبوم خوانندگان مطرح ایرانی، ترانه ‌‌های هنرمندان ایرانی کمتر‌ شناخته ‌شده را نیز در خود جای داده است. بر همین اساس بخش For you که آهنگ هایی متناسب با سلیقه شما را شناسایی و پیشنهاد می کند، آهنگ ها و خوانندگانی که پیش تر نمی شناختید اما موسیقی شان احتمالا باب میل و سلیقه شماست را نیز پیشنهاد می دهد.

زمانی که وارد اپل موزیک شده و به دنبال موسیقی مد نظرتان بگردید به طور واضحی نتایج جستجو بسیار بیشتر و دقیق تر از پلتفرم اسپاتیفای است.

بنابراین پس اگر جز افرادی هستید که بیشتر به دنبال نسخه ‌های مختلف و ریمیکس ‌شده‌ آهنگ‌ ها می‌ گردید قطعا اپل موزیک انتخاب مناسب تری برای شما به شمار می رود.

پیروز این میدان: اپل موزیک

2- کیفیت صدا

در دنیای موسیقی کیفیت صدا از نان شب هم واجب تر است! دومین موردی که در خصوص مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک به بررسی آن می پردازیم کیفیت صدا در این پلتفرم هاست.

پلتفرم اسپاتیفای آهنگ های خود را با فرمت OGG و از سوی دیگر پلتفرم اپل موزیک آهنگ های خود را با فرمت AAC ارائه می کند.

فرمت AAC که کمپانی اپل در سرویس اپل موزیک از آن استفاده کرده است به فشرده ‌سازی اصوات با حداقل کاهش کیفیت مشهور است. البته لازم به ذکر است که برای بهره گیری از فرمت AAC باید حق استفاده از آن را خریداری کرد. همین امر سبب شد که رقیب سرسخت اپل موزیک یعنی اسپاتیفای به سراغ فرمت متن ‌باز OGG با بیت ‌ریت بالاتر برود که امکان استفاده‌ رایگان را نیز فراهم می‌ سازد.

اپل موزیک در کیفیت صدای خود دارای دو قابلیت است:

  • قابلیت لاسلس (Lossless): این ویژگی به قابلیت استودیویی معروف است و به شما این امکان را می دهد که دقیقا همان صدایی که در استودیو ضبط شده است را بشنوید.
  • قابلیت اسپشیال آدیو (Spatial Audio): این ویژگی نیز به قابلیت صدای محیطی معروف است و باعث می شود با چرخش سر، آهنگ در حال پخش دور تا دور فضای اطراف شما را در بر بگیرد.

البته بهره گیری از این دو قابلیت نیاز به تجهیزات پیشرفته و حرفه ای داشته و همچنین سبب افزایش بسیار زیاد حجم فایل ها نیز می شوند و به همین دلیل برای همه افراد مناسب و قابل استفاده نمی باشند.

از سوی دیگر پلتفرم اسپاتیفای نیز به تازگی از قابلیت HiFi خود رونمایی کرده که این ویژگی به افزایش قابل توجه کیفیت صدای اسپاتیفای بسیار کمک می کند.

اسپاتیفای آهنگ های خود را با کیفیت های 96 ، 192 و در نهایت 320 کیلوبیت بر ثانیه در سطوح مختلف اشتراک ارائه می کند و از سوی دیگر اپل موزیک آهنگ های خود را با کیفیت حداکثر 256 کیلوبیت بر ثانیه به کاربران خود عرضه می کند.

شاید به دلیل بزرگ تر بودن رقم کیفیت صدای اسپاتیفای گمان کنید که پلتفرم اسپاتیفای کیفیت صدای بهتری نسبت به اپل موزیک دارد در حالی که باید بگوییم اینطور نیست. طبق تحلیل ‌های صوتی که روی این دو فرمت انجام شده، اپل موزیک تا حدودی کیفیت بالاتری را نسبت‌ به اسپاتیفای ارائه می‌ کند. البته تشخیص این تفاوت برای همه افراد امکان پذیر نیست و تنها با دستگاه های پیشرفته و قدرتمند موسیقی قابل تشخیص است.

به عنوان مثال برای یک کاربر عادی که از دستگاه های معمولی مانند تلفن همراه و یا کامپیوتر برای گوش دادن به موسیقی استفاده می کند هیچ تفاوتی میان این دو کیفیت احساس نمی شود. بنابراین می توان گفت که این دو سرویس از لحاظ کیفیت صدا چندان تفاوتی با یکدیگر ندارند.

البته لازم به ذکر است که اگر اینترنت ضعیفی داشته باشید و بخواهید از کیفیت ‌های پایین ‌تر برای گوش دادن به موسیقی استفاده کنید، اپل موزیک به طور واضحی برتری خود را نشان می‌ دهد. چرا که فشرده‌ سازی بهتر اصوات و کاهش حداقلی کیفیت در فرمت AAC اپل موزیک را به گزینه‌ بهتری برای گوش دادن به موسیقی تبدیل می کند.

پیروز این میدان: اپل موزیک

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک​ - کیفیت صدا

3- تجربه کاربری

مورد بعدی که در زمینه مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک به بررسی آن می پردازیم تجربه کاربری در هر کدام از این پلتفرم هاست.

یکی از مهم ترین ویژگی های هر سرویس تجربه و رابط کاربری آن است. بنابراین رابط کاربری یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که باعث مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک می شود.

در مبحث مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک در زمینه تجربه کاربری باید بگوییم که هر کدام از آن ها دارای ویژگی ها و نکات مثبت و منفی خاص خود هستند و این مقایسه اغلب به سلیقه کاربران و محیط کاربری که از قبل به آن عادت دارند مربوط می شود.

در ادامه تمامی نکات مثبت و منفی رابط کاربری هر یک از این سرویس ها را برای شما عزیزان بازگو می کنیم.

در وهله اول به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر محیط کاربری می پردازیم.

در فضای پلتفرم اسپاتیفای از رنگ سبز استفاده شده و دارای محیطی مینیمال می باشد که حس امنیت و راحتی را به کاربران در فضای موسیقی انتقال می دهد. همچنین خلاصه سازی تمامی المان ها و عدم پیچیدگی محیط یک ویژگی خوب برای کاربران این پلتفرم محسوب می شود.

از سوی دیگر اپل از سالیان دور به ساده نگری و مینیمالیسم در طراحی هایش مشهور بوده و بر همین اساس پلتفرم اپل موزیک نیز مانند سایر محصولات اپل محیطی ساده، روشن و تمیز دارد. البته در جدید ترین به‌ روز رسانی نسخه‌ آزمایشی، امکان استفاده از تم تیره در کنار برخی از قابلیت‌ های جانبی نیز برای کاربران فراهم شده است.

یکی از ویژگی های مثبت اپل موزیک بخش رادیو (Radio) آن است. شما می توانید وارد این بخش شده و سبک مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس هوش مصنوعی این سرویس با تحلیل دیتاها، شروع به پخش موزیک هایی متناسب با سلیقه شما خواهد کرد. در حالی که در پلتفرم اسپاتیفای خود شما باید از هر پلی لیست موزیک های مورد علاقه تان را انتخاب و پخش کنید.

در برخی از سرویس های استریم موسیقی گزینه ای برای لایک و یا دیس لایک کردن موزیک های مورد نظر وجود دارد. این قسمت در اپل موزیک بی فایده است چرا که هوش مصنوعی این پلتفرم لایک یا دیس لایک آهنگ های مختلف را چک نمی کند و عملا این بخش را نادیده می گیرد. همچنین آهنگ های لایک شده توسط شما در جایی ذخیره و نگهداری نمی شوند و امکان گوش دادن به آهنگ ها برای بار دوم فراهم نیست.

در حالی که هوش مصنوعی اسپاتیفای با در نظر گرفتن آهنگ های لایک شده، موسیقی های مشابه و نزدیک به سلیقه شما را پیشنهاد می کند. همچنین تمام آهنگ هایی که توسط شما لایک می شوند در قسمت جداگانه ای به نام Liked Songs ذخیره می شوند. بنابراین هر زمان که اراده کنید می توانید دوباره به آهنگ هایی که قبلا لایک کرده اید گوش دهید.

در پلتفرم اپل موزیک می توانید بخشی به نام Share Play بسازید و موزیک های مورد علاقه خود را با یک نفر دیگر به اشتراک بگذارید. در صورتی که این قابلیت در اسپاتیفای تا سقف 5 نفر امکان پذیر است. به صورت کلی شبکه های اجتماعی در اسپاتیفای بسیار قوی تر از اپل موزیک است و به اشتراک گذاری موزیک های مختلف در اینستاگرام، فیسبوک و ... بسیار راحت تر از پلتفرم اپل موزیک است.

همان طور که پیش تر هم گفته شد تجربه کاربری در هر فرد متفاوت است و بسیار به سلیقه و محیط کاربری که از قبل به آن عادت دارید بستگس دارد. اما در مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر تجربه کاربری با توجه به موارد گفته شده بی شک اسپاتیفای پیروز این رقابت است.

پیروز این میدان: اسپاتیفای

4- هوش مصنوعی

در دنیای امروز پای هوش های مصنوعی بیش از هر زمان دیگری به زندگی انسان باز شده است. به طوری که بسیاری از استارتاپ ها و پلتفرم های مختلف برای بهبود خدمات خود از هوش مصنوعی بهره می گیرند.

پلتفرم های اسپاتیفای و اپل موزیک نیز برای تشخیص سلیقه موسیقی کاربران و ارائه پیشنهادات جذاب از الگوریتم های هوش مصنوعی و تکنولوژی یادگیری ماشینی استفاده می کنند.

اپل موزیک در بخش For You و اسپاتیفای در بخش Discover Weekly به صورت هفتگی آهنگ هایی که احتمالا شباهت بیشتری به سلیقه شما دارند را پیشنهاد می کنند.

اما از طرفی باید بگوییم که با وجود پیشرفت های بسیار زیاد هوش مصنوعی هنوز نمی توان به طور کامل به آن برای پیشنهاد آهنگ ‌هایی متناسب با سلیقه‌ کاربران اعتماد کرد. در حقیقت هیچ کدام از این دو پلتفرم در تشخیص سلیقه کاربران به درستی عمل نمی کنند و هنوز فاصله بسیار زیادی تا سطح ایده آل دارند.

اما اگر بخواهیم به طور کلی و بسیار سطحی به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر هوش مصنوعی بپردازیم، پیروز این میدان اسپاتیفای است.

با وجود اینکه الگوریتم های هوش مصنوعی در این دو پلتفرم در تشخیص سلیقه‌ کاربران دقیق نیستند اما پلتفرم اسپاتیفای ویژگی های منحصر به فرد و کاربردی تری در این زمینه دارد.

اسپاتیفای علاوه بر ارائه پلی ‌لیست های هفتگی شما، میکس ‌های روزانه ‌‌ای را نیز با استفاده‌ از هوش‌ مصنوعی به شما پیشنهاد می دهد که از خوانندگان و سبک ‌هایی که پیش ‌تر گوش داده ‌اید، تشکیل شده ‌اند.

شما در هوم اسکرین اسپاتیفای می توانید روزانه از موسیقی هایی که تازه منتشر شده اند با خبر شوید و همچنین پلی لیست هایی برای هر نوع فعالیتی را ببینید و از آنها استفاده کنید.

اسپاتیفای حتی دارای یک سری ویژه به نام نابغه مخفی است که به طرفداران موسیقی پاپ اجازه می دهد تا به صحبت های آهنگسازان درباره برخی از آهنگ های مورد علاقه خود گوش دهند.

اسپاتیفای همچنین فرصتی برای ایجاد، به اشتراک گذاری و پیگیری هر نوع پلی لیست (از جمله پلی لیست های به اشتراک گذاشته شده توسط دوستان) را به شما می دهد.

پیروز این میدان: اسپاتیفای

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک​ - هوش مصنوعی

5- جست و جو

جستجوی آهنگ یکی از مهم ترین بخش های هر سرویس ارائه دهنده خدمات موسیقی است. مورد بعدی که به آن اشاره می کنیم مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر جست و جوی محتوا های مختلف است.

احتمالا بارها برایتان پیش آمده که به طور اتفاقی قسمتی از یک ترانه را شنیده و از آن خوشتان آمده باشد ولی نام آهنگ و یا نام خواننده آن را ندانید.

در این شرایط احتمالا به گوگل مراجعه کرده و در نوار جست و جوی آن قسمتی از آهنگ که به خاطر سپرده اید را وارد می کنید تا گوگل موسیقی مورد نظر شما را پیدا کند.

اما چقدر خوب می شد اگر سرویس های استریم موسیقی نیز مانند گوگل از این قابلیت جستجوی موسیقی بهره مند بودند. نه؟

باید بگوییم که به تازگی پشتیبانی اپل موزیک از متن ترانه ها به نوار جستجوی آن نیز انتقال یافته است. بنابراین اگر به دنبال آهنگ خاصی هستید که نام آهنگ و یا نام خواننده آن را نمی دانید، می توانید به راحتی به نوار جستجوی اپل موزیک مراجعه کرده و با وارد کردن قسمتی از ترانه، آهنگ مورد نظر خود را پیدا کنید.

البته بهره مندی اپل موزیک از متن آهنگ برای همه موسیقی های موجود در این پلتفرم صدق نمی کند و احتمالا در موارد محدودی ناچارید به گوگل مراجعه کنید.

از سوی دیگر پلتفرم اسپاتیفای به دلیل عدم بهره مندی از متن ترانه ها از قابلیت جستجوی دقیق برخوردار نیست و برای یافتن موسیقی های مد نظرتان می بایست حتما به گوگل مراجعه کنید.

پیروز این میدان: اپل موزیک

6- موزیک ویدئو

در مرحله بعدی قصد داریم به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک در زمینه موزیک ویدئو های مختلف و متنوع بپردازیم.

در خصوص موزیک ویدئو های موجود در اسپاتیفای با دو مشکل مواجه هستیم:

  1. موزیک ویدئو های اسپاتیفای تنها در مناطق خاصی از دنیا در دسترس قرار دارند.
  2. هیچ بخش مشخص و واحدی در رابط کاربری اسپاتیفای برای موزیک ویدئو ها در نظر گرفته نشده است.

این در حالی است که پلتفرم اپل موزیک اگرچه که در زمینه موزیک ویدئو دارای نقص هایی است اما عملکرد بهتری نسبت به اسپاتیفای دارد.

متاسفانه در اپل موزیک شاهد بخش مناسبی برای ورود به قسمت موزیک ویدئو‌ ها نیستیم و برای دسترسی به ویدئو ها باید در صفحه‌ Browse تا انتهای صفحه اسکلور کنید تا گزینه‌ موزیک ویدئو برای شما نمایش داده شود.

اما با ورود به بخش موزیک ویدئو در اپل موزیک کاتالوگ انبوهی از موزیک ویدئو‌ های جدید و قدیم از خوانندگان سراسر دنیا در اختیار شما قرار می‌ گیرد.

در اپل موزیک می توانید موزیک ویدئو های مورد علاقه تان را با زیرنویس های انگلیسی، اسپانیایی و ... نیز مشاهده کنید. این قابلیت علاوه بر اینکه لذت تماشای موزیک ویدئو را دو چندان می کند، برای تقویت زبان نیز بسیار مفید است.

همچنین در این پلتفرم می توانید به موزیک ویدئو های هنرمندان ایرانی نیز دسترسی پیدا کنید. اگرچه که تعداد این ویدئو ها اندک است اما وجودشان قطعا ویژگی مثبت و نقطه قوتی برای پلتفرم اپل موزیک محسوب می شود.

همچنین اگر تمایل دارید که از هنرمندان مورد علاقه خود حمایت کنید، بهتر است بدانید که تماشای موزیک ویدئو در اپل موزیک راه بهتری برای حمایت از هنرمندان در مقایسه با اسپاتیفای است. چرا که به ازای 127 بار پخش یک آهنگ در اپل موزیک 1 دلار به سازنده آن تعلق می‌ گیرد، در حالی که این رقم در اسپاتیفای برای هر 249 بار پخش موزیک ویدئو می ‌باشد.

بنابراین اگر اهل تماشای موزیک ویدئو های متنوع از هنرمندان مختلف هستید، بی شک پلتفرم اپل موزیک انتخاب مناسب تری برای شما به شمار می رود.

پیروز این میدان: اپل موزیک

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک​ - موزیک ویدئو

7- پادکست ها

یکی دیگر از مواردی که در موضوع مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک به آن اشاره می کنیم پادکست های ارائه شده در این پلتفرم هاست. هر دوی این سرویس ‌ها پادکست ‌های منحصر به فردی را به کاربران ارائه می‌ دهند که در دیگری یافت نمی شود.

با این وجود این دو پلتفرم در زمینه پادکست دارای یک تفاوت بارز و بسیار اساسی هستند.

پلتفرم اسپاتیفای پادکست های خود را در همین اپلیکیشن با عنوان مشخص Podcasts ارائه می کند. از سوی دیگر همان طور که پیش تر گفته شد پلتفرم اپل موزیک برای پادکست های خود سرویس مجزا و جداگانه ای را تحت عنوان اپل پادکست در نظر گرفته است.

بنابراین با تهیه اشتراک اسپاتیفای هم به آرشیو موسیقی گسترده و هم به پادکست های متنوع در این سرویس دسترسی پیدا می کنید. به عبارت بهتر با یک تیر دو نشان می زنید! اما تهیه اشتراک اپل موزیک به تنهایی برای دسترسی به پادکست های موجود در برند اپل کافی نیست و باید اشتراک پلتفرم اپل پادکست را نیز تهیه کنید تا بتوانید در کنار آرشیو موسیقی به پادکست های اپل نیز دست یابید.

اسپاتیفای یکی از غنی ترین و کامل ترین منابع موجود برای گوش دادن به پادکست و محتواهای صوتی گوناگون (از جمله کتاب صوتی) محسوب می شود. در اسپاتیفای می توان به اغلب پادکست های معروف دنیا و سخنرانی های افراد مشهور دسترسی پیدا کرد و به همین سبب موفق شده تا نظر شنوندگان زیادی را به خود جلب کند.

در اپل پادکست نیز پادکست‌ های متنوع و همچنین منحصر به فردی را مشاهده خواهید کرد و همچنین مصاحبه‌ های هنرمندان و پروفایل ‌ها نیز به عنوان بخشی از این پادکست‌ ها ارائه می ‌شوند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص معرفی 7 مورد از بهترین پلتفرم های پادکست کلیک کنید.

اما کدام یک از این پلتفرم ها در رقابت مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر پادکست پیروز می شود؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که به صورت کلی کمپانی اپل عملکرد بهتری در بخش پادکست ‌ها از خود نشان می دهد. چرا که موزیک ویدئو ها، مستند ها و بسیاری از موارد دیگر را در اختیار کاربران می‌ گذارد در حالی که اسپاتیفای در کنار پادکست ویدئویی، تنها برخی از محتواهای انحصاری را پخش می‌ کند.

پیروز این میدان: اپل موزیک

8- هزینه اشتراک

یکی از مهم ترین مواردی که در بحث مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک مطرح می باشد هزینه اشتراک آن هاست.

هم اسپاتیفای و هم اپل موزیک دارای طرح ها و پلن های مختلفی در نسخه پریمیوم خود هستند.

پلتفرم اپل موزیک در ایالات متحده آمریکا از 4 پلن (طرح) اشتراکی پشتیبانی می کند:

  • پلن فردی (Individual): اکانت فردی اپل موزیک است که در آن تنها یک کاربر می تواند به صورت تکی بر روی اشتراک خریداری شده کنترل داشته باشد.
  • پلن فمیلی (Family): این پلن به دو صورت Family Member و Family Owner ارائه می شود. در دسته اول شما به یک فمیلی جوین می شوید و در دسته دوم شما صاحب یک فمیلی خواهید شد و می توانید اعضای دیگر را نیز به اشتراک اضافه کنید.
  • پلن دانشجویی (Student): در این پلن افراد مشغول به تحصیل (دانش آموزان و دانشجویان) می توانند با صرف هزینه پایین تری صاحب اکانت پریمیوم اپل موزیک شوند.
  • پلن ویس (Voice): این طرح از طریق دستیار صوتی سیری (Siri) کار می کند. به این معنی که می توانید برای پخش آهنگ های مد نظر خود، به جای جستجو در برنامه از دستیار مجازی اپل یعنی Siri کمک بگیرید. این مورد برای افرادی مناسب است که از هوم پاد مینی برای گوش دادن به آهنگ های مورد علاقه خود استفاده می‌ کنند.

اسپاتیفای نیز از 4 پلن (طرح) اشتراکی و 1 طرح رایگان برخوردار است. پلن های اشتراکی اسپاتیفای عبارت اند از:

  • پلن فردی (Individual): اکانت فردی اسپاتیفای است که در آن تنها یک کاربر می تواند به صورت تکی بر روی اشتراک خریداری شده کنترل داشته باشد.
  • پلن فمیلی (Family): این پلن به دو صورت Family Member و Family Owner ارائه می شود. در دسته اول شما به یک فمیلی جوین می شوید و در دسته دوم شما صاحب یک فمیلی خواهید شد و می توانید اعضای دیگر را نیز به اشتراک اضافه کنید.
  • پلن دو نفره (Duo): اکانت دوگانه اسپاتیفای است. این پلن تنها به ازای 2 نفر ظرفیت داشته و اغلب مناسب زوج ها و دوستان بسیار نزدیک می باشد.
  • پلن دانشجویی (Student): در این پلن افراد مشغول به تحصیل (دانش آموزان و دانشجویان) می توانند با صرف هزینه پایین تری صاحب اکانت پریمیوم اسپاتیفای شوند. البته این امکان برای دانش آموزان و دانشجویان مقیم ایران امکان پذیر نیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بررسی تفاوت پلن های Family و Individual در اسپاتیفای کلیک کنید.

هزینه اشتراک و پریمیوم سازی اسپاتیفای و اپل موزیک تقریبا با هم برابرند و از لحاظ قیمت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

اما در بحث مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک از نظر اشتراک و پریمیوم سازی اکانت بی شک پیروز این میدان اسپاتیفای است.

اسپاتیفای برای پرداخت هزینه اشتراک، مدل های پرداخت متفاوتی مانند اشتراک یک ماهه، دو ماهه، چهار ماهه، دو ماهه اشتراکی، سه ماهه فمیلی و ... دارد در حالی که مدل های پرداخت اشتراک اپل موزیک نسبت به اسپاتیفای محدود تر است.

از سوی دیگر پلتفرم اپل موزیک به مدت سه ماه امکان استفاده رایگان از سرویس را به کاربران می دهد اما مانند اسپاتیفای سرویس رایگانی مبتنی بر تبلیغات ندارد. همین امر باعث شده تا توجه تعداد زیادی از کاربران به سوی استارتاپ سوئدی اسپاتیفای جلب شود چرا که بسیاری از کاربران تمایلی به پرداخت هزینه نداشته و به صورت رایگان از این پلتفرم استفاده می کنند. در حالی که در اپل موزیک این امکان فراهم نبوده و پس از سه ماه می بایست حتما اشتراک پریمیوم آن را خریداری کنید.

پیروز این میدان: اسپاتیفای

مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک​ - هزینه اشتراک

و اما این هم از بررسی کامل و مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک !

برای مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به منبع ما یعنی وب سایت CNN مراجعه کنید.

اما با توجه به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟

ما در این مطلب سعی کردیم در خصوص مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک فاکتورهایی را در نظر بگیریم که برای کاربران از اهمیت بیشتری برخوردار است.

اسپاتیفای و اپل موزیک دو رقیب دیرینه و سرسخت در صنعت موسیقی هستند که هر کدام از آن ها نکات مثبت و منفی خاص خود را دارند.

حال شما با توجه به نوع استفاده و نیاز خود باید انتخاب کنید که کدام یک از این پلتفرم ها برای شما مناسب تر است.

بنابراین در پاسخ به این سوال که با توجه به مقایسه اسپاتیفای و اپل موزیک کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟ باید بگوییم که انتخاب با شماست!

فراموش نکنید که در صورت تمایل به خرید اکانت اسپاتیفای و اپل موزیک و همینطور سایر اکانت های موسیقی و پادکست می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید.

تیم دیجیتال رو با بیش از پنج سال سابقه در حوزه فروش اکانت های مجازی، شما را در داشتن خریدی امن و مطمئن یاری خواهد کرد.

به علاوه تیم پشتیبانی ما به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما عزیزان خواهد بود.

مقالات پیشنهادی

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *