آموزشی

از گاراژی کوچک تا جهانی شدن – بررسی جامع تاریخچه اسپاتیفای

بررسی جامع تاریخچه اسپاتیفای

تاریخچه اسپاتیفای و تاثیر آن بر صنعت موسیقی چیست؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد.

اگر اهل گوش دادن به موسیقی و یا پادکست های متنوع هستید، غیر ممکن است تا به حال نام سرویس اسپاتیفای را نشنیده باشید.

اسپاتیفای یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین سرویس های پخش آنلاین موسیقی در جهان می باشد که میلیون ها کاربر و دنبال کننده در سراسر جهان دارد به طوری که امروزه کمتر کسی را پیدا می کنیم که این سرویس فوق العاده نشناخته و از آن استفاده نکند.

شما با دریافت و خرید اکانت اسپاتیفای می توانید به تمامی امکانات و قابلیت های پیشرفته این پلتفرم دست یافته و در هر جای دنیا به میلیون ها آهنگ، موزیک ویدیو، پادکست و ... دسترسی پیدا کنید.

اما شاید برایتان پیش آمده باشد که از خود بپرسید پلتفرم اسپاتیفای چگونه به وجود آمد؟ چه کسی برای اولین بار ایده سرویسی به نام اسپاتیفای را ارائه کرد؟ اسپاتیفای چه تاثیری بر صنعت موسیقی داشت؟

در این مطلب تاریخچه اسپاتیفای را به طور کامل و جامع شرح داده و همچنین تاثیر آن بر صنعت موسیقی را بررسی خواهیم کرد.

پس اگر شما هم از طرفداران این پلتفرم هستید و علاقه مندید تاریخچه اسپاتیفای را بدانید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید!

نگاهی کوتاه به پلتفرم اسپاتیفای

پیش از پرداختن به تاریخچه اسپاتیفای بهتر است شما را اندکی بیشتر با این پلتفرم بی نظیر آشنا کنیم.

اسپاتیفای یک سرویس پخش آنلاین موسیقی و یک استارتاپ سوئدی می باشد.

دفتر مرکزی شرکت اسپاتیفای در شهر استکهلم واقع شده است و میزان محبوبیت آن در سطح جهان به قدری می باشد که در بیش از 65 منطقه جهان در دسترس قرار گرفته است.

اسپاتیفای تنها یک سرویس استریم موسیقی نیست بلکه در آن علاوه بر بیش از 100 میلیون موزیک، می توانید به بیش از 5 میلیون کتاب صوتی و پادکست نیز دسترسی پیدا کنید.

همچنین در این پلتفرم می توانید پلی لیست های محبوب خود را ساخته و آن ها را با دوستان و اطرافیان خود به اشتراک بگذارید.

اسپاتیفای بر روی اکثر دستگاه ها و سیستم عامل ها مانند اندروید، ios، مک، ویندوز و ... قابل نصب و اجرا می باشد.

همچنین در این پلتفرم امکان دسترسی به نسخه وب نیز فراهم است و کاربران می توانند بدون دانلود و نصب اپلیکیشن، از نسخه وب آن استفاده کرده و به آرشیو عظیم اسپاتیفای دسترسی پیدا کنند.

این پلتفرم کم رقیب ندارد و استارتاپ های زیادی همچون اسپاتیفای در زمینه موسیقی و پادکست در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند اما پلتفرم اسپاتیفای با قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فرد خود نسبت به سایر رقبا رشد بیشتری کرده و بسیار مورد توجه و استقبال مردم قرار گرفته است.

بر طبق تاریخچه اسپاتیفای ورند رشد این پلتفرم به حدی بود که از زمان شروع فعالیت خود تا به امروز، موفق شده به ارزش 26 میلیون دلاری برسد.

دسترسی به امکانات بی نظیر اسپاتیفای به صورت رایگان امکان پذیر است اما نسخه رایگان اسپاتیفای تمامی قابلیت های این سرویس را در دسترس کاربران قرار نمی دهد.

شما برای دستیابی به همه امکانات اسپاتیفای باید نسخه پریمیوم این سرویس را تهیه و خریداری کنید. نسخه پریمیوم قابلیت های بیشتر و امکانات پیشرفته تری را در اختیار شما عزیزان قرار خواهد داد.

برخی از امکانات نسخه پریمیوم اسپاتیفای عبارت اند از:

  • دسترسی نامحدود به جدید ترین آهنگ های دنیا
  • حذف تبلیغات آزار دهنده
  • دانلود آهنگ های مورد علاقه
  • کیفیت صدای بهتر
  • قابلیت اجرا در دستگاه های مختلف
  • شخصی سازی آهنگ ها و پلی لیست ها بر اساس تجربه و سلیقه کاربر 
  • پایداری اکانت
  • پخش مداوم آهنگ ها
نگاهی کوتاه به پلتفرم اسپاتیفای​

بررسی تاریخچه اسپاتیفای

امروزه با گسترش صنعت موسیقی استارتاپ های زیادی در این زمینه روانه بازار شده اند. با وجود رقابت سخت و تنگاتنگ در این حوزه برخی از این استارتاپ ها بیشتر از بقیه مورد توجه و استقبال قرار گرفته اند که یکی از این استارتاپ ها پلتفرم اسپاتیفای است.

اسپاتیفای به عنوان یکی از جدید ترین استارتاپ های جهان شناخته می شود و تاثیرات بسیار مهمی نیز بر صنعت موسیقی داشته است.

در ادامه به بررسی و شرح کامل تاریخچه اسپاتیفای خواهیم پرداخت.

در تاریخچه اسپاتیفای آمده است که این پلتفرم در سال 2006 توسط دنیل اک و مارتین لورنتزین در شهر استکهلم کشور سوئد راه اندازی شد.

دنیل اک مدیر فروش شرکت stardoll بود و مارتین لورنتزون نیز از بنیان‌ گذاران شرکت Tradedoubler بود. این دو شخص در سال 2005 با یکدیگر آشنا شده و سپس تصمیم گرفتند یک پلتفرم در زمینه موسیقی آن هم با رابط کاربری ساده و آسان ایجاد کنند.

حال به نظر شما آن ها چرا به این فکر افتادند؟

تا قبل از محبوب شدن سرویس ‌های پخش موسیقی، افراد زیادی بودند که فایل‌ های موسیقی را به صورت غیرقانونی دانلود می‌کردند و این یک چالش و مشکل بزرگ برای صنعت موسیقی جهان محسوب می شد.

در حقیقت این چالش پایه شکل گیری پلتفرم اسپاتیفای محسوب می شود چرا که بر طبق تاریخچه اسپاتیفای این پلتفرم به عنوان راهی برای مقابله با دزدی موسیقی تاسیس شد.

برخی منابع بر این باورند که علت نام گذاری «اسپاتیفای» به زمانی باز می‌گردد که دنیل اک به طور اشتباهی نام پیشنهادی از سوی مارتین لورنتزون را «اسپاتیفای» می‌ شنود و برخی دیگر معتقدند علت این نام گذاری به خاطر الهام گرفتن از دو واژه‌ spot و identify است.

دنیل اک و مارتین لورنتزین گروهی از مهندسان، بازاریابان، طراحان و دیگر مختصصین حرفه ای را گرد هم آوردند و به طور رسمی فعالیت شرکت و استارتاپ اسپاتیفای را شروع کردند.

تاریخچه اسپاتیفای نشان می دهد که از زمان آغاز فعالیت تیم اسپاتیفای دو سال طول کشید تا یک نسخه اولیه از اسپاتیفای روانه بازار شود. در این نسخه اولیه بیش از ۱۰ میلیون آهنگ به زبان‌ های مختلف وجود داشت که در زمان و نوبه خود یک پلی لیست جذاب و منحصر به فرد به شمار می‌ رفت.

البته نسخه اولیه از این سرویس نیاز به تغییرات و آپدیت های زیادی داشت. اما به دلیل جدید بودن و متفاوت بودن در زمان خود بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفت.

دو سال پس از ارائه نسخه اولیه اسپاتیفای این شرکت اعلام کرد که اسپاتیفای توانسته در طی مدت زمان کمتر از 4 سال به 1 میلیون مشترک و کاربر برسد. این آمار در زمان خود یک رکورد جهانی به شما می آمد.

سرانجام استقبال بی‌ نظیر مردم سوئد از این پلتفرم، اطلاع‌ رسانی و همچنین تبلیغات گسترده در سراسر جهان سبب شد تا محبوبیت و معروفیت این سرویس روز به روز افزایش یابد و آوازه استارتاپ فوق العاده اسپاتیفای بیش از گذشته در تمام دنیا بپیچد.

اسپاتیفای با به کارگیری تکنولوژی های پیشرفته و برنامه های هدفمند موفق شده تا در طی عمر 10 ساله خود به انداره 100 سال کاربر فعال جذب کند به طوری که امروزه این پلتفرم بیش از 217 میلیون کاربر فعال در سراسر جهان دارد.

بررسی تاریخچه اسپاتیفای​

اسپاتیفای؛ ناجی صنعت موسیقی

آیا ورود پلتفرم اسپاتیفای باعث نجات صنعت موسیقی شده است؟ با نگاهی کوتاه به تاریخچه اسپاتیفای پاسخ این سوال را خواهیم فهمید.

برخی به اشتباه می پندارند که ورود پلتفرم اسپاتیفای یک شکست و یک افت بزرگ برای دنیای موسیقی به شمار می رود در صورتی که اگر با دقت به تاریخچه اسپاتیفای نگاه کنیم در می یابیم که این پلتفرم یک نقطه عطف و یک سکوی پرتاب بزرگ برای انواع خوانندگان و هنرمندان به شمار می رود.

البته لازم به ذکر است که شاید هدف دنیل اک و مارتین لورنتزین از ایجاد و راه اندازی اسپاتیفای نجات صنعت موسیقی نبوده و این دو شخص اسپاتیفای را صرفا برای جلوگیری از دانلود غیرقانونی موسیقی راه انداخته بودند. اما سرویس اسپاتیفای قطعا با تثبیت کردن استریمینگ به عنوان یک مدل درآمدی، باعث جان گرفتن دوباره این صنعت شد.

براساس تایخچه اسپاتیفای، آمار‌ های فروش این استارتاپ نشان می‌ دهند که با افزایش و گسترش سرویس ‌هایی مانند اسپاتیفای و اپل موزیک، حجم بازار موسیقی از سال 2014 تا سال 2018 از 7 میلیارد به 10 میلیارد دلار رسید.

درست است که این رقم همچنان از 21 میلیارد دهه 90 کمتر است، اما در هر حال این آمار یک تحول عظیم و پیشرفت بزرگ برای صنعت موسیقی در دنیا به حساب می‌ آید.

تا قبل از اسپاتیفای پلتفرم های دیگری مانند نپستر و سپس تورنت در زمینه ارائه موسیقی فعالیت می کردند که در زمان آغاز فعالیت خود با استقبال بسیار روبرو شدند اما با گذشت زمان این موفقیت به شکست تبدیل شد.

دلیل شکست این دو پلتفرم این بود که نپسر و تورنت راه را برای دانلود غیر قانونی انواع موزیک‌ های روز دنیا را فراهم کرده بودند و به این وسیله کاربران ترجیح می‌ دادند تا دانلود آهنگ از طریق این پلتفرم‌ ها را جایگزین خرید فیزیکی آلبوم های موسیقی کنند. همین امر سبب شد تا تهیه کنندگان با شکایت‌ های پیاپی خود این دو پلتفرم را از صفحه روزگار محو کنند.

به این ترتیب این پلتفرم ها به مرور زمان به فراموشی سپرده شدند به طوری که امروزه بسیاری از افراد شاید حتی نام آن ها را نیز نشنیده باشند.

شکست پلتفرم های نپستر و تورنت باعث شد تا اسپاتیفای که با هدف جلوگیری از دانلود غیر قانونی آهنگ‌ ها و بر باد رفتن سرمایه تهیه کنندگان شکل گرفته بود، بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

همچنین پلتفرم اسپاتیفای از زمان آغاز فعالیت خود تا به امروز به طور متداوم در حال پیشرفت و به روز رسانی برنامه خود بوده است.

بنابراین با توجه به تاریخچه اسپاتیفای باید بگوییم که شاید اسپاتیفای اولین پلتفرم ارائه دهنده موسیقی نباشد و در گذشته نمونه‌ های مشابه آن در دنیا وجود داشتند، اما بدون شک این پلتفرم بهترین سرویس دهنده ای است که پس از گذشت سال ها همچنان از محبوبیت برخوردار است.

بنابراین با بررسی تاریخچه اسپاتیفای خواهیم فهمید که این پلتفرم بر پیکر نیمه جان صنعت موسیقی جان دوباره ای بخشیده و باعث نجات دنیای موسیقی و بسیاری از هنرمندان جدید و قدیم از نابودی مطلق و فراموشی شده است.

اسپاتیفای؛ ناجی صنعت موسیقی ​

تا به اینجا تاریخچه اسپاتیفای را به طور کامل و جامع خدمت شما عزیزان معرفی کردیم !

Spotify یک نقطه عطف و همچنین یک تحول عظیم و پیشرفت گسترده برای صنعت موسیقی جهان به شما می رود به طوری که امروزه میلیون ها نفر در سر تا سر دنیا از این پلتفرم فوق العاده برای گوش دادن به آهنگ ها و پادکست های محبوبشان استفاده می کنند.

اسپاتیفای امکانات کامل و فراوانی را در اختیار کاربران قرار می دهد که این امکانات با تهیه نسخه پریمیوم کامل تر نیز خواهد شد.

تهیه نسخه پریمیوم اسپاتیفای امکان دسترسی به تمامی قابلیت ها و ویژگی های این پلتفرم را فراهم می کند تا کاربران بتوانند نهایت لذت را از دنیای موسیقی تجربه کنند.

در صورت تمایل به خرید اکانت اسپاتیفای و همینطور سایر اکانت های موسیقی و پادکست می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید.

تیم دیجیتال رو با بیش از پنج سال سابقه در حوزه فروش اکانت های مجازی، شما را در داشتن خریدی امن و مطمئن یاری خواهد کرد.

به علاوه تیم پشتیبانی ما به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما عزیزان خواهد بود.

محصولات مرتبط

دیدگاهی در مورد “از گاراژی کوچک تا جهانی شدن – بررسی جامع تاریخچه اسپاتیفای

  1. آریانا گفت:

    عالی بود

    1. support گفت:

      ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *